*Home*     *Wie zijn wij*    *Geschiedenis*   *Onze honden*   *Puppyinfo*   *Contact*   *Links*

 

Puppyinfo:

 

Wij fokken de originele multigen ALD met het medium formaat (45 cm schofthoogte).

Alle pups hebben een wavy fleecevacht en de kleuren verschillen van apricote, bruin, zwart tot crème. De pups groeien bij ons op in de huiskamer en zijn altijd zeer goed gesocialiseerd. Wij verkopen de pups met een contract. Hierin staat een sterilisatieverplichting rond de 9 maanden. Ook geven wij hierin garantie op erfelijke ziekten en afwijkingen. Al onze honden zijn tevens uitgebreid getest en vrij van ziekten en afwijkingen. Pups zijn natuurlijk ingeënt, ontwormd, gechipt en door de dierenarts nagekeken.

 

Wij vinden het belangrijk dat de pups in een gezin terecht komen waar voldoende aandacht voor hem of haar is. De labradoodle is erg op mensen gericht en is geen hond die 5 dagen alleen wil zijn van 8 tot 5. Daarnaast heeft de hond ook regelmatig verzorging nodig wat vacht betreft. De labradoodle kan prima samen met kinderen. Pups zijn ook gewend aan onze drie kinderen.

 

Als u zich wilt inschrijven dan ontvangen wij na telefonisch contact graag een bevestiging en naam en adresgegevens via de mail. Ook ontvangen wij graag een 06 nummer zodat wij u op de hoogte kunnen houden via whatts app en ontvangen wij graag een korte beschrijving v.d. gezinssituatie/samenstelling en werksituatie.

 

Mocht u willen kennismaken dan doen wij dat nadat er een echo is gemaakt van de zwangere moeder. Anders is de eerste kennismaking en bezichtiging wanneer de pups 4 weken oud zijn.

 

Pups Ruby!

 

29 november 2019 heeft onze Ruby een nestje met wederom 7 prachtige pups gekregen.

Vader van de pups is Morris Jones van collega fokker Dreamdoodles.

Rond 25 januari mogen de pups het nest verlaten.

Alle pups zijn gereserveerd.

Ruby en Morris
Pups Ruby 29-11-2019

Onze wachtlijst voor 2021 is gesloten. Vanaf 01-09-2021 inschrijven voor 2022.