*Home*     *Wie zijn wij*    *Geschiedenis*   *Onze honden*   *Puppyinfo*   *Contact*   *Links*

 

Even voorstellen:

Wij zijn Agnet en Sandor, samen hebben wij 3 kinderen en we zijn woonachtig in Boxtel.
Gezamenlijk fokken wij de Australian Multigen Labradoodles en daar hebben wij veel plezier en voldoening van.

We hebben jaren lang bengaalkatten gefokt en ook dit heel lang met veel plezier gedaan. Juist door de bengalen kwamen we bij Justine en Ivo van Dreamdoodles voor het eerst in aanraking met de Australian Labradoodle.
We waren meteen helemaal verliefd, we wisten het zeker, zo’n hondje wilden wij ook!

Justine en Ivo van Dreamdoodles kwamen met een geweldig aanbod. Deze hebben we dan ook met beide handen aangegrepen. We zijn het trotse gastgezin van Chiva. Een geweldig leuke, lieve en mooie Australian Labradoodle.

Naast Chiva, behoren inmiddels ook de dames Ruby, Izzy, Bindi en Zoë tot onze fokkerij.

We hopen in de toekomst ook vele mensen blij te kunnen maken met de Australian Labradoodle. Het is namelijk een hele sociale hond. Ook de mensen die allergisch, astma, cara of cystische fibrose hebben, hebben nu eindelijk de mogelijkheid om een huisdier aan te schaffen. We fokken op kleine schaal en willen het zo huiselijk mogelijk houden voor de honden en de pups wat naar onze mening de socialisatie van de pups te goede komt. Dit alles doen we in goed overleg met fokster Justine van  “Dreamdoodles”. Naast de samenwerking met Dreamdoodles werken wij ook regelmatig samen met Diamond Dogs.